O nas

Miran Krajnc s.p. Miral

Podjetje


je leta 1999 ustanovil Krajnc Miran. Začetki njegovega ukvarjanja s to dejavnostjo pa segajo v leto 1992.

Zahvaljujoč našim dolgoletnim izkušnjam, smo pridobili znanje, ki nam omogoča, da kvalitetno, strokovno in pravočasno realiziramo tudi najbolj zahtevna naročila. Podjetje je specializirano za diamantno rezanje, vrtanje in brušenje gradbenih materialov, zato z gotovostjo lahko trdimo, da smo Vaš pravi partner, ko gre za delo rezanja, vrtanja in brušenja. Delo vedno opravimo v dogovorjenem roku, brez dodatnih poškodb na objektih, strokovno, kvalitetno, hitro in natančno ter brez prahu in vibracij.

Podjetje veliko vlaga v nove tehnologije


in v konkurenčnost cene in si tudi v prihodnje želi ostati eden izmed vodilnih v panogi diamantnega vrtanja, rezanja in brušenja gradbenih materialov. Izvajamo vse vrste diamantnega vrtanja, rezanja in brušenja betona in armiranega betona, opeke, kamna, asfalta …

Ena izmed posebnosti


je tudi rezanje z diamantno vrvjo oziroma diamantno pletenico, kjer lahko režemo tudi v večjih globinah (konstrukcije, ki so globoko pod vodno gladino) morij, rek, jezer… Prednosti diamantnega rezanja so predvsem v tem, da imajo zelo natančen rez ter ne povzročajo dodatnih poškodb na objektih.

Diamantno rezanje

Diamantno rezanje armiranega betona in drugih gradbenih materialov izvajamo z diamantnimi rezalnimi ploščami. Uporabljamo različne načine diamantnega rezanja, s katerimi režemo vertikalno, horizontalno, na tleh ali na stropu. Za hlajenje plošč uporabljamo vodo, za odsesavanje odpadne vode pa vodne sesalce. Z uporabo diamantne vrvi lahko režemo velike globine. Izkušnje imamo tudi z rezanjem pod vodo (reke, morje).

Diamantno vrtanje

Diamantno vrtanje ne povzroča poškodb in ga lahko uporabljamo za vse vrste materialov – od armirano betonskih in opečnih (klinker) do kamnitih površin. Z diamantnimi kronskimi svedri vrtamo izvrtine od Ø25 mm do Ø1000 mm. Izvajamo suho in mokro diamantno vrtanje. Za hlajenje svedrov uporabljamo vodo, za odsesavanje odpadne vode pa vodne sesalce.

Diamantno brušenje

Za odpravljanje nepravilnosti, nastalih med gradnjo, uporabljamo tehniko diamantnega brušenja. Le-to se izvaja na površinah, ki imajo veliko trdnost, obenem pa nudi izjemno gladko površino.

Diamantno štokanje

Za informacije nam pišite ali pokličite

Če potrebujete odprtine za vrata, okna, dvigala, luknje za dimnik, klimo, kuhinjsko napo, izravnavo sten, stropov, tal …. se Vam z našo strokovno izvedbo priporočamo. Ponujamo Vam ugodno in kvalitetno storitev. Za naše delo uporabljamo diamantno tehniko najboljših proizvajalcev

99%

Brez prahu

99%

Brez poškodb

99%

Brez Lep zunanji videz